Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

24 oktober 2022 door Jannes Wiersema

Deze laatste week van oktober verloopt meest droog en af en toe de zon.

 

Vandaag is er geregeld de zon te zien met later in de ochtend en begin van de middagenkele buien, mogelijk met onweer. De zuid tot zuidwestenwind is matig tot krachtig 3 – 6 Bft.  Middagtemperatuur oplopend naar ca 16  graden.

In de avond en nacht opklaringen en overwegend droog met een minimumtemperatuur van ca12 graden.

Morgen is de zon regelmatig te zien tussen de wolken en blijft het zo goed als droog. De middagtemperatuur wordt ca 15 graden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur daalt naar ca 9 graden.

Woensdag is er naast bewolking ook af en toe de zon te zien daarbij blijft het overwegend droog. Het ca18 graden als maximum temperatuur. Er staat een meest zwakke tot matige zuidoost tot zuidwestenwind 2 – 3 Bft.

In de avond en nacht bewolking en wat opklaringen en blijft het droog met een minimumtemperatuur van ca 10 graden.

Donderdag bewolking en geregeld de zon en het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige zuidoostenwind 2 – 4 Bft. Het kwik stijgt naar ca17 graden.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen en het blijft droog met een minimumtemperatuur van ca 10 graden.

Vrijdag  en zaterdag blijven op de meeste plaatsen droog met af en toe de zon met een maximumtemperatuur van ca18 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn