Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

29 oktober 2022 door Jannes Wiersema

Komende week geleidelijk dalende temperatuur maar meest droog.

 

Vandaag is er eerst mist en laaghangende bewolking met mogelijk wat motregen, later droog  met in de middag opklaringen met af en toe de zon en droog. De maximumtemperatuur is ca 18 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidoosten wind 2- 4 Bft.

In de avond en nacht  opklaringen met een minimumtemperatuur van ca 12 graden. 

Morgen wordt het een vrij zonnige dag maar in de middag toenemende bewolking maar het blijft droog. De middagtemperatuur loopt op naar ca 19 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidelijke wind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en gaat nevel en mist ontstaan. Minimumtemperatuur ca 10  graden.

Maandag is er eerst nevel en mist. Later in de ochtend kans op een bui(tje). In de middag is het droog met opklaringen en geregeld de zon. Het wordt maximaal ca16 graden. Er staat een meest zwakke tot matige zuidelijke wind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht  meer bewolking en later in de nacht kans op een enkele bui met een minimumtemperatuur van ca12 graden.

Dinsdag is er geregeld zon tussen de bewolking met kans op een bui. De maximumtemperatuur is ca15 graden. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt maar op de meeste plaatsen droog met een minimumtemperatuur van ca 9 graden. 

Woensdag en donderdag is het wisselend bewolkt en slechts een enkele bui. De middagtemperatuur dalen naar ca 13 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn