Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

11 november 2022 door Jannes Wiersema

Verwachting weekend erg onzeker betreft de zon.

 

Vandaag is er veel bewolking met soms wat zon, verder blijft het droog. De middagtemperatuur stijgt naar ca13 graden. De wind komt uit het zuidwesten is meest matig tot vrij krachtig 3- 5 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en afnemende wind is de kans op mist vrij groot. De minimumtemperatuur daalt naar ca 4 graden.

Morgen beginnen we met mist en laaghangende bewolking, later moet als het goed is de zon erdoor komen maar hogedruk in de buurt in deze tijd van het jaar is dat nog maar afwachten. Het wordt maximaal ca 13 graden, maar blijft het grijs met mist dan enkele graden lager. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig 2- 3 Bft.

In de avond en nacht mist en laaghangende bewolking  met mintemperatuur van ca 4 graden.

Zondag is er mist en laaghangende bewolking en ook dan is het de vraag of de mist en laaghangende de bewolking gaat opruimen, lukt het wel dan is het vrij zonnig met een maximumtemperatuur van ca 13 graden, lukt het niet dan komt de temperatuur lager uit. De wind komt uit en oostelijke richtingen is zwak tot matig1 – 3 Bft.

In de avond en nacht meer bewolking maar het blijft droog. Met een minimumtemperatuur van ca 7 graden.

Vooruitzichten volgende week:

Maandag af en toe de zon maar ook wolkenvelden en wordt het ca 11 graden. Er staat een zwakke tot matige oost tot zuidoostenwind1 – 3 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met een minimumtemperatuur van ca 7graden.

Dinsdag en woensdag is er meer bewolking en wordt de kans op regen weer groter bij ca 10 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn