Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

14 november 2022 door Jannes Wiersema

Komende dagen meest grijs en toenemende kans op regen.

 

Vandaag begint grijs met laaghangende bewolking, nevel  aan het einde van de ochtend of begin van de middag moet de grijze meuk worden opgeruimd maar of dat overal lukt is afwachten. Waar het wel lukt word het nog een aardige middag met de zon en later een toenemende bewolking. Het blijft wel droog. Er staat een meest matige zuidoostenwind 3 – 4 Bft. De middagtemperatuur loopt op naar ca10 graden.

In de avond is het bewolkt maar nog meest droog in de nacht trekt er een zwakke front over met lokaal wat regen. Minimumtemperatuur ca 8 graden.

 

Morgen is er veel bewolking met in de ochtend eerst nog wat druilerig met wat regen, later wordt het droog maar de zon zien we niet of nauwelijks. Er staat een meest matige zuidoostenwind 3 – 4 Bft. De middagtemperatuur stijgt naar ca 12 graden.

 

In de avond is het bewolkt en volgt er opnieuw regen, de nacht verloopt meest droog met een minimumtemperatuur van ca 8 graden.

 

Woensdag is er veel bewolking maar kan de zon zich soms even laten zien maar droog blijft het niet. De maximumtemperatuur is ca 12 graden met daarbij een zuidwestenwind die matig tot vrij krachtig is 3 – 5 Bft.

 

De dagen daarna zijn licht wisselvallig met af en toe wat regen of een paar buien. De maximumtemperaturen zijn ca 12 graden. 

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn