Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

17 november 2022 door Jannes Wiersema

Een vrij koud weekend met kans op een vlokje sneeuw.

Vandaag is het een meest bewolkte dag met eerst regen en later buien, mogelijk met hagel en windstoten van ca 80 km per uur. De reguliere wind uit het zuidoosten is in eerste instantie vrij krachtig tot stormachtig 5 – 8 Bft maar neemt in de loop van de dag af. De middagtemperatuur wordt nog ca 9 graden.

In de avond en nacht opklaringen en afnemende buiigheid en met een afnemende wind daalt de minimumtemperatuur naar ca 7 graden.

Vrijdag is het wisselend bewolkte, met kans op een bui en af en toe de zon. De zuidoostenwind is zwak tot matig 2 – 4 Bft. De middagtemperatuur komt uit rond ca 5 graden.

In de avond en nacht opklaringen met kans op mist. Minimumtemperatuur ca – 2 graden.

Zaterdag eerst kans op mist en laaghangende bewolking later op de dag kan de zon soms nog even tevoorschijn komen. Het wordt maximaal ca 3 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige (zuid)oostenwind 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en bewolking met een minimumtemperatuur van ca – 3 graden met kans op aan vriezende mist.

Zondag is er veel bewolking met kans op wat neerslag (regen/natte sneeuw). De maximumtemperatuur stijgt naar ca 4 graden. De (zuid)oostenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het vrij rustig met opklaringen en bewolking met een minimumtemperatuur van ca 4 graden en kans op mist.

Vooruitzichten

Maandag en dinsdag is het wisselend bewolkt met soms wat zon verder ook kans op een bui. Het kwik stijgt weer tot ca 7 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn