Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

16 december 2022 door Jannes Wiersema

Nog een paar wat koude dagen, volgende week regent het ‘’warm’’ water.

Vandaag eerst mist en nevel, daarna opklaringen met af en toe de zon zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De middagtemperatuur komt uit tot iets boven het vriespunt. De zuid tot noordwestenwind is zwak tot matig 2 – 3 Bft,later afnemende wind.

In de avond en nacht gaat er mist ontstaan met een minimumtemperatuur van ca -3 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt en droog met een middagtemperatuur van ca 0 graden. De wind komt uit een zuidelijke richting is matig tot vrij krachtig 4- 5 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en rustig met de wind. De minimumtemperatuur daalt naar ca – 5 graden.

Zondag is er meer bewolking en overdag nog droog. De middagtemperatuur loopt op naar ca -1 graden. De zuidoostenwind wordt matig tot krachtig 4 – 6 Bft.

In de loop van de avond vanuit het zuidwesten wat neerslag (ijzel/sneeuw). Hierdoor wordt het verraderlijk glad. In de nacht nog kans op gladheid bij ca 0 graden.

Maandag is het bewolkt met af en toe regen. De middagtemperatuur loopt op naar ca 8 – 10 graden. Er staat een matige tot krachtige zuid tot zuidoostenwind 4- 6 Bft.

In de avond en nacht bewolkt met kans op een bui en minimumtemperatuur van ca 6 graden.

Dinsdag en woensdag bewolkt en soms regen en buien. De maximumtemperatuur stijgen maar 10 -12 graden. Er staat een stevige wind uit het zuidwesten.

Later in de week weer wat dalende temperatuur.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn