Thursday 28 September
Weerman Jannes Wiersema

22 december 2022 door Jannes Wiersema

Zacht en wisselvallig de komende dagen.

Vandaag beginnen bewolkt maar meest droog met later van het noordwesten uit wat opklaringen en met geluk nog wat zon. De middagtemperatuur stijgt naar ca 8 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige west tot zuidwestenwind 3 – 5 Bft.
In de avond bewolkt met vanuit het zuidwesten een enkele bui. In de nacht van het noordwesten uit opklaringen met een minimumtemperatuur van ca 4 graden.

Morgen zijn er eerst opklaringen met mogelijk nog wat zon, later een toenemende bewolking met in de middag vanuit het zuidwesten regen. Het wordt maximaal ca 6 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwest tot zuidoosten wind 2- 4 Bft.
In de avond en nacht enkele buien, later ook wat opklaringen. De minimumtemperatuur is ca 5 graden.

Zaterdag is het meest bewolkt met geregeld regenen, maar later laat de zon laat zich ook regelmatig zien. Het wordt maximaal ca 10 graden. Er staat een meest matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht is er veel bewolking maar nog meest droog met een minimumtemperatuur van ca 8 graden.

Kerstdagen
Eerste kerstdag is er veel bewolking (zondag) gaat het regenen. Het wordt maximaal ca 10 graden. De zuidwestenwind is matig tot krachtig 4- 6 Bft.

Tweede kerstdag (maandag) laat de zon zich af en toe zien afgewisseld door enkele buien en wordt het maximaal ca 8 graden.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn