Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

23 december 2022 door Jannes Wiersema

Dit jaar geen winterweer meer.

Vandaag eerst mogelijk nog wat opklaringen met wat zon maar de bewolking neemt vrij snel toe. In de middag vanuit het zuidwesten regen. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat een zwakke tot matige zuidwest tot zuidoosten wind 2- 4 Bft.
In de avond is het bewolkt met buien, in de nacht zijn er droge momenten. Het wordt minimaal ca 5 graden.

Zaterdag is het wisselend bewolkt met soms een bui maar ook soms wat zon. Het wordt maximaal ca 9 graden. Er staat een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht is er veel bewolking met kans op een bui met een minimumtemperatuur van ca 6 graden.

Kerstdagen
Eerste kerstdag (zondag) is er veel bewolking en perioden met regen de kans op zon is klein. Het wordt maximaal ca 9 graden. De zuidwestenwind is matig tot krachtig 3- 6 Bft.

In de avond is er veel bewolking en trekt de regen weg. In nacht meest droog maar overwegend bewolkt met een minimumtemperatuur van ca 7 graden.

Tweede kerstdag (maandag) is het opnieuw meest bewolkt en geregeld regen en wordt dan maximaal ca 8 graden. Er staat dan een meest matige tot vrij krachtige noordwestenwind 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht meest droog mogelijk een paar opklaringen bij een minimumtemperatuur van ca 5 graden.

Dinsdag en woensdag wordt het maximaal ca 8 graden met kans op enkele buien mogelijk soms wat zon. Er staat een dan meest een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn