Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

26 december 2022 door Jannes Wiersema

Komende dagen meer wind en aanhoudend wisselvallig.

Vandaag is veel bewolking met soms wat zon met later in de ochtend en begin van de middag enkele stevige buien met kans op windstoten. De wind is matige tot krachtig uit het westen 4 – 6 Bft. De maximumtemperatuur is ca 9 graden.
In de avond en nacht is er veel bewolking met kans op een winterse bui (natte sneeuw/hagel). Minimumtemperatuur ca 3 graden. Er staat een matige tot krachtige westenwind 3- 6 Bft.

Morgen is het tot in de avond op de meeste plaatsen droog en meest bewolkt. Er staat een meest matige westenwind 4 Bft. Het wordt maximaal ca 7 graden.
In de avond en nacht veel bewolking regen en een toenemende wind uit het westen met kans op windstoten met name in de kustgebied. Minimumtemperatuur van ca 4 graden.

Woensdag is er veel bewolking met perioden met regen en buien. De zuidwestenwind is vrij krachtig tot mogelijk hard langs de kust met kans op windstoten 5 – 7 Bft.
Donderdag is het wisselend bewolkt en overdag meest droog, pas in de avond regen en buien mogelijk met een winterse karakter. Middagtemperatuur van ca 9 graden. De zuidwestenwind is vrij krachtig tot mogelijk hard 5 -7 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn