Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

29 december 2022 door Jannes Wiersema

Zacht en wisselvallig met soms een stevige wind.

Vandaag is het een wisselend bewolkte dag, met geregeld de zon en het blijft op een enkele bui na meest droog. De maximumtemperatuur loopt op naar ca 10 graden. Er staat vandaag een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en meest droog. De minimumtemperatuur is ca 6 graden.

Morgen zijn er eerst nog wat opklaringen met wat zon, maar vrij snel neemt de neemt de bewolking toe met later vanmiddag of begin van de avond van het westen uit regen. De wind komt uit een zuidelijke richting is matig tot hard 4 – 7 Bft. Het wordt vandaag maximaal ca 9 graden.

Later in de avond trekt de regen weg en klaart het af en toe op met in de nacht meest droog bij een minimumtemperatuur van ca 8 graden.

Weekend:

Oudejaarsdag is het meest bewolkt met af en toe regen gevolgd door enkele buien. Het wordt een uitzonderlijk zachte dag met middagtemperatuur van ca13 graden. Er staat met een matige tot krachtige zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht bewolkt met vanuit het zuiden uit regen. Het wordt minimaal ca 8 graden.

Nieuwjaarsdag is er eerst veel bewolking later wat opklaringen met enkele buien. Het wordt een zeer zacht begin van 2023 met een maximumtemperatuur van ca 13 graden. De zuid tot zuidwestenwind is matig tot krachtig 4- 6 Bft.

Maandag en dinsdag veel bewolking soms wat zon en buien. Middagtemperatuur ca 9 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn