Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

11 januari 2023 door Jannes Wiersema

Vanavond kans op enkele pittige buien met onweer en windstoten.

 

Vandaag eerst bewolkt met regen en buien ,later opklaringen met af en toe de zon. De maximumtemperatuur loopt in de ochtend op naar ca 10 graden, in de middag daalt de temperatuur weer iets naar ca 8 graden. Er staat  een matige tot krachtige west tot zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht is het meest bewolkt met vanuit het westen buien mogelijk met hagel en onweer. Verder kans op windstoten. De minimumtemperatuur is ca 5 graden.

Morgen zijn er eerst nog wat opklaringen maar vrij snel een toenemende bewolking met vanuit het zuidwesten regen. Later in de middag wordt het droger met misschien nog wat opklaringen. De maximumtemperatuur stijgt naar ca 9 graden. Er staat een meest zwakke tot matige zuidwestenwind 2- 4 Bft.

In de avond opnieuw een toenemende bewolking met later op de avond en nacht regen. De minimumtemperatuur is ca  6 graden.

Vrijdag is het wisselend bewolkt met af en toe de zon maar  ook kans op een paar buien mogelijk met hagel en onweer. Het wordt maximaal ca 9 graden. Er staat een matige tot harde zuidwestenwind 4- 7 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en kans op een enkele bui met een minimumtemperatuur van ca 6 graden. De wind neemt in kracht af naar matig 3 Bft.

Weekend:

Zaterdag is er bewolking met regen en buien, later ook wat opklaringen met soms de zon. Het wordt maximaal ca 8 graden. De wind wakkert in de loop van de dag aan tot hard langs de kust 7 Bft.

In de avond bewolkt en regen, de nacht opklaringen en meest droog met een minimumtemperatuur van ca 3 graden.

Zondag is het meest bewolkt met soms wat regen, in de middag mogelijk ook wat zon. Het wordt dan maximaal ca 7 graden.

Maandag is het wisselend bewolkt met enkele buien maar ook af en toe wat zon, met een maximumtemperatuur van ca 6 graden. 

Code geel voor komende avond ivm onweer en windstoten.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn