Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

12 januari 2023 door Jannes Wiersema

Soms onstuimig en nat, voorlopig weinig verandering.

 

Vandaag beginnen we bewolkt met regen, later vanochtend droog en wat opklaringen. Het wordt maximaal ca10 graden. Er staat een meest matige tot krachtige west tot zuidwestenwind 4- 6 Bft.

In de avond veel bewolking met vanuit het westen buien mogelijk met hagel en kleine kans op wat onweer. In de nacht paar buien met een minimumtemperatuur van ca 6 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met kans op hagel. Het wordt maximaal ca 8 graden. Er staat een vrij krachtige tot harde en soms stormachtige zuidwestenwind 5 – 8 Bft.

In de avond en nacht droog met opklaringen en een minimumtemperatuur van ca 5 graden, met een afnemende wind.

Weekend:

Zaterdag mogelijk eerst nog wat opklaringen maar vrij snel een toenemende bewolking en regen. Het wordt maximaal ca 9 graden. De wind uit een meest zuidelijke richting wordt matig tot krachtig 4- 6 Bft.

In de avond en nacht opklaringen met een minimumtemperatuur van ca 5 graden. De wind neemt weer toe en wordt hard langs de kust 7 Bft.

Zondag is het wisselend bewolkt met soms wat zon en winterse buien met kans op natte sneeuw. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat een vrij krachtige tot harde west tot zuidwestenwind 5 – 7 Bft.

Maandag en dinsdag is het wisselend bewolkt met enkele winterse buien afgewisseld door wat zon. Middagtemperatuur van ca 6 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn