Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

14 januari 2023 door Jannes Wiersema

Volgende week kouder met lichte vorst in de nacht en meest droog.

 

Vandaag is er veel bewolking en vanuit het westen gaat het opnieuw regen. Het wordt maximaal ca 9 graden. De wind komt eerst uit zuidoost later zuidwest wordt matig tot hard 4 – 7 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en meest droog met een minimumtemperatuur van ca 5 graden. Verder een afnemend wind naar matig 3 Bft.

Morgen is het wisselend en enkele buien mogelijk met hagel, onweer en windstoten. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat met name in de ochtend nog een krachtige tot stormachtige west tot zuidwestenwind 6 – 8 Bft, in de middag afnemende wind.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met nog enkele buien. Er staat een matige tot krachtige westenwind 4 – 6 Bft. De minimumtemperatuur daalt naar ca 3 graden.

Vooruitzichten:
Maandag is er bewolking en opklaringen maar ook pittige buien mogelijk met hagel en later kans op natte sneeuw. Het wordt maximaal ca 5 graden. De zuidoost tot zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met nog enkele (winterse) buien met een minimumtemperatuur van ca 2 graden.

Dinsdag en woensdag opklaringen en bewolking met (winterse)buien. De wind westelijke wind is matig tot krachtig 4 – 6 Bft. Het wordt maximaal ca 4 graden.

In de avond en nacht opklaringen en bewolking met overwegend droog met een  minimumtemperatuur van ca – 2 graden met kans op gladheid.

Donderdag  zon en bewolking en meest droog. Het wordt maximaal ca 4 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn