Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

16 januari 2023 door Jannes Wiersema

Toenemende kans op gladheid en ‘’kwakkelweer’’

 

Vandaag is het meest  bewolkt met vooral in de middag regen en mogelijk  natte sneeuw. De maximumtemperatuur is ca 5 graden. De wind komt uit verschillende richtingen en is meest eerst zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond nog enkele (winterse) buien, komende nacht opklaringen en een minimumtemperatuur van rond het vriespunt. De wind neemt in de avond toe tot mogelijk hard uit het noordwesten tot noord 7 Bft.

Morgen is er naast veel bewolking ook geregeld de zon te zien, maar in de loop van de dag ook nog een paar(winterse) buien en langs de kust mogelijk met onweer. Het wordt maximaal ca 4 graden. Er staat meest een matige tot vrij krachtige west tot zuidwestenwind 4 – 5 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en overwegend droog met een minimumtemperatuur van ca  -2 graden.

Woensdag zijn er flinke zonnige perioden en bewolking maar het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt maximaal ca 4 graden. Verder staat er een meest matige tot  krachtige west tot noordwestenwind 3 – 6 Bft.

In de avond en nacht overwegend droog met flinke opklaringen en een afnemende wind. Minimumtemperatuur van ca  -2 graden.

Donderdag is het wisselend bewolkt met geregeld de zon en overwegend droog. De maximumtemperatuur is ca 4 graden. De zuidwestenwind is matig tot krachtig 4- 6 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met kans op een winterse bui(tje). Met een minimumtemperatuur van  rond het vriespunt.

Vrijdag en het weekend zijn overwegend droog met regelmatig de zon. Overdag temperaturen van ca 2 graden en in de nachten meest lichte vorst van ca – 2 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn