Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

23 januari 2023 door Jannes Wiersema

Een hogedrukgebied boven ons land zorgt eerst nog voor een paar overwegend droge en rustige dagen.

 

Vandaag is het overwegend bewolkt en meest droog. Er staat een meest matige oostelijke wind 3 Bft. Met een maximumtemperatuur van ca 3 graden.

In de avond en nacht weinig verandering het blijft meest bewolkt met een minimumtemperatuur van ca -1 graad.

Morgen is er bewolking met mogelijk later soms wat zon, het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur is ca 3 graden De wind is zwak tot matig uit het O/ZO 2 – 3 Bft..

In de avond en nacht is er bewolking en opklaringen bij een minimumtemperatuur van ca – 3 graad. Verder is er kans op mist en laaghangende bewolking. De wind is zuid zuidwest matig 3 Bft.

Woensdag eerst mogelijk mist overgaand in laaghangende bewolking, maar het blijft meest droog. De maximumtemperatuur wordt ca 1 graden. De wind is zwak tot matig uit het zuiden tot zuidwesten 2 – 3 Bft

In de avond en nacht is er veel bewolking met toenemende kans op wat lichte regen. De wind is zuidwest en wordt matig 4, langs de kust mogelijk bij vlagen krachtig tot hard 6 -7 Bft. De minimumtemperatuur is ca 0 graden.

Donderdag is er bewolking maar soms ook wat zon verder is er kans op een bui. De maximumtemperatuur is ca 7 graden. De wind is matig tot vrij krachtig uit het noorden 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en overwegend droog met een minimumtemperatuur van ca 3 graden. De noord tot noordwestenwind is vrij krachtig 5 Bft.

Vrijdag is er soms wat zon naast de bewolking en blijft het overwegend droog. De maximumtemperatuur is ca 8 graden. Verder staat er een matige tot vrij krachtige  noord tot noordoostenwind 4 – 5 Bft

Het weekend toenemende wisselvalligheid met geregeld buien en regen met ook een toenemende wind.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn