Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

01 februari 2023 door Jannes Wiersema

Later vandaag onstuimig.

 

Vandaag beginnen we op de meeste plaatsen met veel bewolking maar wel droog, later in de ochtend vanuit het noordwesten buien met kans op hagel en een klap onweer. In de middag droger met opklaringen met soms wat zon. Het wordt maximaal ca 7 graden. Er staat een meest een vrij krachtige tot harde westen tot noordwestenwind 5 – 7 Bft, met verder kans op zware windstoten tot in windkracht 8 of 9 Bft.

In de avond en nacht afnemende wind en opklaringen met een minimumtemperatuur van ca 5 graden.

Morgen is er veel bewolking met in de middag af en toe wat lichte regen of motregen. Het wordt maximaal ca 8 graden. Er staat een meest matige westen tot zuidwestenwind 4 Bft.

In de avond veel bewolking met eerst nog wat regen, in de nacht vanuit het westen meest droog met wat opklaringen daalt de minimumtemperatuur naar ca 5 graden.

Vrijdag is het wisselend bewolkt met kans op een enkele bui. Er staat dan een matige tot krachtige westelijke wind 4 – 6 Bft. Het wordt dan maximaal ca 9 graden.

In de avond en nacht opklaringen en bewolking maar het blijft meest droog met een minimumtemperatuur van ca 5 graden.

Weekend:

Zaterdag is het meest bewolkt met soms wat zon, verder blijft het op  de meeste plaatsen droog. Het wordt maximaal ca 10 graden weer erg zacht. De wind komt meest uit het westen tot zuidwesten is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

Zondag en maandag wordt het weer frisser met een maximumtemperatuur van ca 8 graden met af en toe zon en kans op wat regen en buien.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn