Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

12 februari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen overwegend droog en geregeld zon.

 

Vandaag is het meest bewolkt met eerst mist en nevel verder een kleine kans op wat zon. Er staat een zwakke tot matige zuidwestenwind 2 – 3 Bft. Het wordt maximaal ca 9 graden.

In de avond en nacht is er grote kans op mist en laaghangende bewolking met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt.

Morgen beginnen we met mist en laaghangende bewolking maar in de loop  van  de dag trekt de mist op, met later in de middag mogelijk nog wat opklaringen en de zon. Het wordt maximaal ca 7  graden. Er staat een meest zwakke tot matige zuidwest tot zuidoostenwind 2 – 3 Bft.

In avond en nacht opklaringen en kleine kans op mist met een minimumtemperatuur van ca 2 graden.

Dinsdag is het wisselend bewolkt met geregeld de zon, het blijft droog. Het wordt maximaal ca 8 graden. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig 2 – 3 Bft.

In de avond  en nacht opklaringen en  bewolking  maar  het  blijft  droog met een minimumtemperatuur van rond het vriespunt.

Woensdag zijn er zonnige perioden  en  blijft  het  droog. Het wordt maximaal ca 8 graden. Er staat een meest zwakke tot matige zuid tot zuidwestenwind 2 – 3 Bft.

Donderdag en vrijdag is er weer  meer  bewolking  met  een toenemende  kans  op  regen en wordt het maximaal ca 9 graden. Ook de wind gaat  toenemen.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn