Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

14 februari 2023 door Jannes Wiersema

De eerste dagen nog rustig en droog, vanaf donderdag regenkansen en meer wind.

 

Vandaag eerst op veel plaatsen mist en laaghangende bewolking later weer ruimte voor de zon. Het blijft droog. Het wordt maximaal ca 9 graden. De wind uit zuidelijke richtingen is zwak tot matig 2- 3 Bft.

In de avond en nacht vrij helder met kans op mist bij een minimumtemperatuur van ca  2 graden.   

Woensdag eerst mogelijk mist en laaghangende bewolking ,later op de dag steeds meer ruimte voor de zon, het blijft droog. Het wordt maximaal ca 9 graden. Er staat een meest matige zuiden tot zuidwestenwind 3- 4 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en droog  met een minimumtemperatuur van ca 2  graden. 

Donderdag eerst nog wat zon, maar de bewolking neemt vrij snel toe met later op de dag vanuit het westen regen. Het maximaal ca 8 graden. De zuidwestenwind wordt matig tot  krachtig 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht bewolkt met eerst nog wat regen en een minimumtemperatuur van ca 7 graden. 

Vrijdag is er veel bewolking en buien met een maximumtemperatuur van ca 10 graden. De wind trekt aan van matig tot stormachtig, mogelijk in het oostelijk waddengebied even tot stormkracht 4 – 9 Bft met daar kans op zware windstoten eerst uit het zuidwesten later ruimend naar het noordwesten. 

Zaterdag en zondag is het wisselvallig en overwegend bewolkt en verder meest droog bij een maximumtemperatuur van ca 9 graden.  

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn