Thursday 28 September
Weerman Jannes Wiersema

15 februari 2023 door Jannes Wiersema

Na vandaag meest bewolkt en toenemende wisselvalligheid.

 

Vandaag beginnen we met mist en laaghangende bewolking waarna de zon later op de dag tevoorschijn komt. Het wordt maximaal ca 8 graden. Er staat een meest zwakke tot matige zuiden tot zuidwestenwind 2 – 4 Bft.

In de avond opklaringen, later in de nacht een toenemende  bewolking en kans op wat regen. De minimumtemperatuur wordt ca 4 graden.

Morgen in de ochtend waarschijnlijk nog wat zon, maar later neemt de bewolking toe. In de middag is het bewolkt met vanuit het westen regen. Het wordt maximaal ca 9 graden. De zuidwestenwind wordt matig 4 Bft.

In de avond en nacht is het bewolkt met eerst nog wat regen met een minimumtemperatuur van ca rond 8 graden.

Vrijdag is het bewolkt en er valt er van tijd tot tijd wat regen. Het wordt maximaal ca 10 graden. De wind is meest matig tot krachtig uit het zuidwest tot westen 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht overwegend droog met soms wat opklaringen. De minimumtemperatuur is ca van 7 graden.

Weekend:

Zaterdag eerst bewolkt met af en toe nog wat regen gevolgd door een paar buien. In de middag wat opklaringen met nog wat zon. Het wordt maximaal ca10 graden. Er staat een meest matige tot krachtige westenwind 4 – 6 Bft.

Zondag en maandag is het wisselend bewolkt en blijft het overwegend droog droog met een maximumtemperatuur van ca 8 graden.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn