Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

22 februari 2023 door Jannes Wiersema

Komende dagen wisselvallig, volgende week kouder en overwegend droog.

Vanochtend .is het meest bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen overwegend droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuiden 2 – 4 Bft.

Vanmiddag is het bewolkt en later valt er wat lichte regen en of motregen. In het oosten kan het nog maximaal ca 12°C worden, elders wordt het ca 9 à 10°C. De wind is zwak tot matig uit zuid tot zuidwest 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht en nacht blijft het bewolkt en eerst kans op een paar buien, waarna het op de meeste plaatsen droog wordt. De wind is zwak tot matig uit zuidwest tot west 2 – 3 Bft. De minimumtemperatuur is ca 5°C.

Donderdag is er veel bewolking met eerst nog kans op enkele buien. De maximumtemperatuur is ca 8 °C. De wind is matig uit het noordwesten 3- 4 Bft.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen met kans op wat mist bij een minimumtemperatuur van ca 3 °C. De noordwestenwind is meest zwak 2 Bft.

Vrijdag is er veel bewolking met soms wat zon en nog kans op een paar buien mogelijk met wat hagel. De maximumtemperatuur is ca 6 °C. De wind is noordoost en meest matig 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht  droog met opklaringen en een minimumtemperatuur van ca 3 °C.

Weekend:

Zaterdag en zondag is het droog met geregeld zon. Het wordt maximaal ca 6 graden. In de nacht met een minimumtemperatuur van ca 4 °C

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn