Thursday 28 September
Weerman Jannes Wiersema

02 maart 2023 door Jannes Wiersema

In de loop van de dag van het zuiden uit steeds meer zon.

Waarschuwingen
Vanochtend in het noordoosten plaatselijk dichte mist (code geel).

Vanochtend is het in de noordelijke helft van het land bewolkt en nevelig of mistig. Met name in het noordoosten gaat het soms om dichte mist. In het zuiden gaat de zon schijnen en later in de ochtend wordt het ook in het midden op steeds meer plaatsen zonnig. Het blijft droog. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.


Vanmiddag verdwijnt de bewolking ook in de noordelijke helft en wordt het overal zonnig. Alleen in het uiterste noorden is de bewolking hardnekkig. Het blijft droog. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 5°C in het noorden tot 8°C in het zuidoosten. De wind komt uit het noordoosten en is zwak tot matig.


Vanavond blijft het droog. Vooral in het noorden komt bewolking voor. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordoosten.

Komende nacht kan er plaatselijk nevel of mist voorkomen. Het blijft droog en de minimumtemperatuur ligt rond het vriespunt. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Morgenochtend is het bewolkt en mogelijk komt er eerst nog plaatselijk mist voor. Het blijft droog. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.


Morgenmiddag blijft het droog. Geleidelijk breekt de zon op steeds meer plaatsen door. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 7°C. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.


Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Het blijft droog. De noordelijke wind is zwak tot matig. 

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn