Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

01 mei 2023 door Jannes Wiersema

Het weerbericht voor de provincie Groningen.

Zon, later meer wolken.

 

Maandag is er zon en komt er gaandeweg de dag meer bewolking, waarbij er later op de middag kans is op een bui. Het wordt 16 tot 18 graden met zwakke tot matige zuidoosten- en later noordwestenwind. Maandagavond en -nacht bewolking opklaringen en kans op een bui met een temperatuurdaling tot rond 7 of 8 graden.

Vooruitzichten

Dinsdag is het wisselend bewolkt met af en toe zon, maar bewolking heeft betere papieren. Met een matige tot vrij krachtige noordwestenwind wordt het 9 tot 11 graden. In de avond en nacht bewolking, opklaringen en minimumtemperaturen van 3 of 4 graden.

Woensdag is er bewolking en wat zon. De wind draait naar het noordoosten en het wordt 11 tot 13 graden. In de nacht een graad of 3, 4 met meer opklaringen.

Donderdag komt de zon geregeld tevoorschijn. De wind uit oostelijke richtingen is meest matig. De temperatuur gaat oplopen tot tussen 14 en 16 graden. ’s Nachts zakt het kwik tot een graad of 8.

Vrijdag is er regelmatig zon, maar er is ook kans op een bui. Met een matige tot vrij krachtige oosten- tot zuidoostenwind wordt het 14 tot 16 graden. In de nacht 10 of 11 graden.

Zaterdag en zondag blijft het droog en wordt het zo’n 15 tot 17 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn