Thursday 18 July
Weerman Jannes Wiersema

04 april 2020 door Jannes Wiersema

Vrij zonnige weekeinde

Vandaag is het zonnig, al komen er vooral vanochtend in de noordelijke helft ook wolkenvelden voor. De maximumtemperatuur ligt tussen 11°C op de Wadden en 16°C plaatselijk in het zuidwesten. De zuid- tot zuidoostenwind is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied af en toe vrij krachtig. In de loop van de middag draait de wind aan zee naar een richtig tussen west en noord. 's Avonds draait de wind overal naar oost tot zuidoost.

Komende nacht is het helder en droog. De minimumtemperatuur varieert van 5°C aan zee tot lokaal rond het vriespunt in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit oost tot zuidoost.

Morgen schijnt de zon uitbundig.Voor begin april loopt de temperatuur hoog op, de maxima liggen tussen 17°C in het noordelijk kustgebied en lokaal 21°C in het zuiden. Er staat een matige zuidoostenwind. In de avond neemt de wind in het noordelijk kustgebied en boven het IJsselmeer toe naar vrij krachtig.

Volgende week: Perioden met zon en meest droog,alleen maandag en vrijdag meer bewolking en kans op een bui. De maximumtemperatuur ligt rond of net onder de 20 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn