Saturday 9 December
Weerman Jannes Wiersema

18 juli 2020 door Jannes Wiersema

Zonnige perioden en op de meeste plaatsen droog,verder staat er weinig wind.

De mistbanken en nevel,lossen vrij snel op. Verder in Zeeland eerst nog laaghangende bewolking. Er zijn zonnige perioden, maar vooral dieper landinwaarts ontstaan er vrij veel stapelwolken. Het blijft vrijwel overal droog en de maximumtemperatuur loopt uiteen van 23°C in de kustgebieden tot 27°C in het zuidoosten. De wind draait van zuidoost naar zuidwest tot west en is zwak tot matig.

Komende nacht zijn er flinke opklaringen en koelt het af naar een graad of 14. Plaatselijk ontstaan mistbanken. De wind is variabel, kracht 3 of minder.

Morgen zijn er flinke perioden met zon. In de loop van de dag neemt met name in de noordwestelijke helft de bewolking toe en vooral in de avond gaat het er af en toe regenen. De middagtemperatuur loopt uiteen van 21 graden in het noordwesten tot 27 graden in het zuidoosten. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Vooruitzichten:
Eerst overwegend droog met zonnige perioden met maxima iets onder normaal. Aan het einde van de week toenemende kans op regen en temperaturen rond normaal.

Lange termijn verwachting:
zaterdag 25 juli tot en met zaterdag 01 augustus
Wisselvallig weer met temperaturen rond normaal, iedere dag ongeveer 50% kans op regen.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn