Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

19 september 2020 door Jannes Wiersema

Sluierbewolking maar ook flink wat zon.

Vandaag zijn er flinke zonnige perioden, maar eerst ook nog sluierbewolking. De wind is Oost tot Noordoost en meest matig, mogelijk vanmiddag langs de kust bij vlagen vrij krachtig 3 – 5 Bft.
Met een middagtemperatuur van 19 graden langs de kust tot ca 21 graden landinwaarts.

Gisteren ook prachtig zonnig. De suikerbieten campagne begint komende week

Komende avond en nacht is het vrij helder en wordt het flink frisjes met een minimum temperatuur landinwaarts tot ca 6 graden aan de kust blijft het zachter. De wind is matig maar langs de kust bij vlagen vrij krachtig 3 – 5 Bft uit het Oosten tot Noordoosten.

Morgen wordt het een zonnige zondag met vrijwel geen bewolking met een matige tot vrij krachtige Noordoostenwind wordt het 18 graden aan de kust tot ca 21 graden landinwaarts.

In de avond en nacht naar maandag veranderd er weinig het is helder met een min van ca 9 graden en de No wind blijft redelijk doorstaan.

Maandag opnieuw flink wat zon, maar ook wat sluierbewolking en het blijft droog. De wind is ZO/Zuid en matig 3-4 Bft en het wordt iets warmer met ca 22 graden.

In de avond en nacht wat sluierbewolking maar het blijft droog.

Dinsdag wordt een overgangsdag met eerst zon,later wat meer bewolking maar het lijkt droog te kunnen blijven. De wind is Zuidwest en matig en het wordt ca 22 graden.

De vooruitzichten:
Vanaf woensdag wordt het licht wisselvallig met meer bewolking en enkele bui. De middag temperatuur wordt ca 20 graden.

Lange termijn verwachting:
zaterdag 26 september tot en met zaterdag 03 oktober
Grote kans (ca. 90%) op een voortzetting van het wisselvallig weertype met geregeld neerslag en middagtemperaturen (ruim) onder de normale waarden.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn