Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

17 oktober 2020 door Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en met name in het (noord-)westen een lichte bui.

Het is op veel plaatsen bewolkt en trekken er enkele lichte buien over met name het noordwesten en westen. Lokaal zijn enkele opklaringen aanwezig, waarin de eerste uren van de ochtend nog een mistbank kan ontstaan. De middagtemperatuur ligt rond 12°C en er staat een zwakke tot matige wind uit uiteenlopende richtingen.

Gisteren eind vd middag vanuit het noorden enkele brede opklaringen met zonnig weer.

In de avond en nacht zijn er in de zuidelijke helft eerst nog opklaringen, daar ontstaan enkele mistbanken. In het noorden is het overwegend bewolkt met een enkele lichte bui. De minima liggen tussen 1°C in het zuiden en 9°C in het noordelijk kustgebied. De wind is zwak, aan de kust en op het IJsselmeer matig en komt in het zuiden en midden uit het zuidwesten, in het noordelijk kustgebied draait de wind naar west tot noordwest.

Morgen is het wisselend bewolkt met hier en daar een lichte bui. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting. Aan de kust komt de wind uit west tot noordwest.

Vooruitzichten
Aanvankelijk nog vrijwel droog met temperaturen rond of iets boven normaal. Vanaf dinsdag van tijd tot tijd regen(buien). Woensdag en donderdag maxima ruim boven normaal.

Vooruitzichten lange termijn
zaterdag 24 oktober tot en met zaterdag 31 oktober
Wisselvallig en temperaturen dalend naar waardes rond of mogelijk iets onder normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn