Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

18 oktober 2020 door Jannes Wiersema

Enkele buien en in het midden en oosten eerst lokaal (dichte) mist.

Er zijn wolkenvelden en met name in het midden en oosten komt (dichte) mist voor. In de tweede helft van de ochtend lost de mist op. Van het noordwesten en noorden uit trekken enkele lichte buien vanaf zee het land op. Vanmiddag kunnen er ook landinwaarts enkele buien ontstaan. Ook is er af en toe ruimte voor de zon. De middagtemperatuur ligt rond 12°C. De wind is zwak tot matig en komt uit een westelijke richting. Aan de kust komt de wind uit west tot noordwest.

Gisteren was een een mooie rustige dag met een mooie zonsondergang

In de avond en nacht hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen waarin (dichte) mist kan ontstaan. Lokaal komt er een bui voor. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 3°C in opklaringen tot 7°C langs de kust en onder de bewolking. De zuidwestelijke wind is zwak, langs de kust matig.

Morgen zijn er wolkenvelden maar is er ook ruimte voor de zon. In het noordwesten zou er nog een lichte bui kunnen voorkomen, elders blijft het droog. De maximumtemperatuur ligt rond 13°C. De wind is overwegend matig en draait in de loop van de dag van zuidwest naar zuid tot zuidoost.

Vooruitzichten
Wisselvallig. Maxima boven normaal en met name op woensdag ruim boven het langjarig gemiddelde.

Vooruitzichten lange termijn
zondag 25 oktober tot en met zondag 01 november
Aanhoudend wisselvallig en maximumtemperaturen dalend naar waardes rond of mogelijk iets onder normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn