Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

08 november 2020 door Jannes Wiersema

Eerst plaatselijk (dichte) mist, daarna vrijwel overal vrij zonnig en droog.

Er komt er eerst plaatselijk (dichte) mist voor, maar deze mist lost in de eerste helft van de ochtend op. Daarna wordt het zonnig, in de middag neemt de bewolking van het zuiden uit toe en in de avond breidt deze bewolking zich ook over het noorden uit. Het blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit het zuidoosten en is zwak tot matig. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het noordelijk kustgebied tot 17°C in het zuiden.

Zaterdag was een prachtige zonnige dag met een mooie afsluiting

In avond en nacht naar is het wisselend bewolkt. Het blijft op de meeste plaatsen droog en plaatselijk ontstaat mist. De temperatuur daalt naar waarden tussen 3°C in het noorden en 11°C in het zuidwesten. De wind is zwak en komt uit een zuidoostelijke richting. In het noordelijk kustgebied is de wind matig.

Morgen zijn er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 18°C in het zuidoosten en daarmee blijft het erg zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.

Vooruitzichten
Wisselend bewolkt en soms wat regen. (Vrij) zacht.

Vooruitzichten lange termijn
zondag 15 november tot en met zondag 22 november
Eerst zacht, later naar ongeveer 30% oplopende kans op temperaturen rond normaal. De dagelijkse kans op neerslag blijft met ongeveer 25% klein.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn