Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

09 november 2020 door Jannes Wiersema

Eerst een enkele mistbank, verder perioden met zon en kans op wat regen.

In de ochtend lossen de mistbanken op en zijn er perioden met zon. Het blijft op de meeste plaatsen droog. In het noorden en oosten valt soms nog wat lichte regen. De middagtemperatuur ligt tussen 14°C in het noorden en 18°C in het zuidoosten en daarmee blijft het zacht voor de tijd van het jaar. De wind is zwak tot matig en komt uit het zuidoosten.

Gisteren was het in het Noorden zonovergoten ,met een mooie zonsondergang met in het Westen wat bewolking

In de avond en nacht zijn er brede opklaringen. Op veel plaatsen ontstaat er mist of mistbanken. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 4°C in het noordoosten tot 10°C in het zuidwesten. De wind is oost tot zuidoost en zwak, in het noordelijk kustgebied matig.

Morgen begint de dag op veel plaatsen met mist. Deze trekt in de loop van de ochtend langzaam op. Hier en daar komt dan de zon tevoorschijn, maar op veel plaatsen blijft het nevelig en bewolkt. In de ochtend bereikt een gebied met af en toe regen het zuidwesten. Dit gebied trekt in de loop van de dag noordoostwaarts. De middagtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het noordoosten tot 16 °C in het zuidoosten. De wind is zuidoost en zwak tot matig. In de middag draait de wind vanuit het zuidwesten naar zuidwest.

Vooruitzichten
Wisselend bewolkt en soms wat regen. (Vrij) zacht. Woensdag in de nacht en ochtend kans op (dichte) mist.

Vooruitzichten lange termijn
maandag 16 november tot en met maandag 23 november
Eerst zacht, later naar ongeveer 30% oplopende kans op temperaturen rond normaal. De dagelijkse kans op neerslag blijft met ongeveer 30% vrij klein.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn