Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

11 november 2020 door Jannes Wiersema

Bewolkt en (dichte) mist, later vanochtend oplossend.

Op de meeste plaatsen is er (lokaal) dichte mist aanwezig, in de loop van de ochtend trekt de mist geleidelijk op, in het noordoosten kan dit tot in de middag duren. Verder is er vrij veel bewolking waar in het noordoosten en oosten nog wat regen uit kan vallen. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het noordoosten tot 14°C in het zuidoosten. De wind waait uit het zuidoosten tot zuiden en is zwak tot matig. In de avond wordt de wind aan zee mogelijk vrij krachtig, 5 Bft.

dinsdag was het een grijze dag met mist en dichte mist en kil in Groningen

In de avond en nacht is het aanvankelijk in het noorden en noordoosten nog nevelig en kan er lage bewolking voorkomen. Elders is het droog en komt er vooral hoge bewolking voor. In de loop van de nacht wordt de bewolking van het zuidwesten uit steeds dikker, maar het blijft waarschijnlijk nog droog. De minimumtemperaturen liggen tussen 8°C in het noordoosten en 11°C in het zuidwesten. De wind is overwegend zuidelijk en matig, in de kustgebieden vrij krachtig.

Morgenochtend trekt een gebied met regen van zuidwest naar noordoost. Daarna wordt het wisselend bewolkt en is de zon ook af en toe te zien. Met name in het noordwesten komen de rest van de dag enkele buien voor, waarbij onweer niet helemaal uitgesloten is. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 11°C in het noordwesten tot 14°C in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk en matig, in de kustgebieden vrij krachtig tot krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag neemt de wind geleidelijk wat af.

Vooruitzichten
Zacht en wisselvallig. Met name zondag regen en vrij veel wind. Na zondag minder wind, meer zon en kleine neerslagkansen.

Vooruitzichten lange termijn
woensdag 18 november tot en met woensdag 25 november
Wisselvallig met maxima die geleidelijk dalen naar waardes rond normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn