Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

12 november 2020 door Jannes Wiersema

Van het zuidwesten uit regen, in de middag ook af en toe zon maar ook enkele buien in het noorden.

Vanochtend trekt een regengebied noordoostwaarts over het land. Daarna wordt het wisselend bewolkt en komen er met name in het noorden van het land enkele buien voor, waarbij onweer niet helemaal uitgesloten is. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordwesten tot 14°C in het zuidoosten. De wind is zuidwestelijk, in het noordoosten eerst zuidelijk, en matig, in de kustgebieden krachtig, 6 Bft. In de loop van de middag neemt de wind geleidelijk wat af.

Gisteravond was het goed weer voor het lopen met Sint Maarten

In de komende avond en nacht is het half tot zwaar bewolkt en neemt de kans op opklaringen van het zuiden uit toe. Het blijft vrijwel overal droog en de minimumtemperatuur varieert van 5°C in het oosten tot 9°C aan zee. De wind draait van zuidwest naar zuid en is landinwaarts zwak tot matig, aan zee af en toe vrij krachtig.

Morgen zijn er in de ochtend vooral in het noorden en oosten perioden met zon. Van het zuidwesten uit raakt het bewolkt en gaat het af en toe licht regenen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 11°C in het noordoosten tot 15°C in Limburg. In de loop van de avond klaart het van het noordwesten uit hier en daar op, in het oosten en zuidoosten blijft het bewolkt met af en toe regen. De wind is zuid tot zuidwest en matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. In de avond draait de wind naar zuidwest tot west en neemt overal af naar zwak tot matig.

Vooruitzichten
Vrij zacht en wisselvallig. Met name op zondag regen en tamelijk veel wind.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 19 november tot en met donderdag 26 november
Licht wisselvallig met maxima die geleidelijk dalen naar waardes rond normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn