Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

25 februari 2021 door Jannes Wiersema

In de loop van de dag meer bewolking, later in het zuiden regen.

De dag begint op de meeste plaatsen vrij zonnig, maar in de loop van de dag neemt van het westen uit de bewolking steeds verder toe en later kan het in het zuidwesten af en toe gaan regenen. In de avond breidt de regen zich uit, maar mogelijk blijft het in het noorden en noordwesten droog. De middagtemperatuur loopt uiteen van 11°C vlak aan zee tot ca. 17°C in het zuidoosten. De wind draait later op de dag van zuidwest naar noordwest en is zwak tot matig, in het noordwestelijk vanochtend soms vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt en regent het vooral in het zuidoosten. Later in de nacht kan het in het noorden en westen opklaren en mogelijk vormt zich lokaal een mistbank. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidoosten tot 2°C in het noorden. De noord- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Morgen begint de dag in het zuidoosten bewolkt en regenachtig, elders is het droog en zijn er perioden met zon. In de middag is het overal droog en breekt de zon ook in het zuidoosten door. De middagtemperatuur ligt rond 10°C. De noordwestelijke wind is overwegend matig.

Vooruitzichten
Rustig en droog weer met zonnige perioden en kans op mist in de nacht en vroege ochtend.

Vooruitzichten lange termijn
donderdag 04 maart tot en met donderdag 11 maart
60-70% kans op aanhouden van het rustige, droge weer. Er is 30-40% kans op een overgang naar wisselvallig weer met meer wind en van tijd tot tijd regen. De temperatuur ligt meestal iets onder normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn