Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

01 maart 2021 door Jannes Wiersema

Geleidelijk zonnig.

In de ochtend is het overal grijs met aanvankelijk lokaal mist. In de loop van de ochtend breekt de zon van het oosten uit op steeds meer plaatsen door. In de middag is het dan op de meeste plaatsen zonnig, het uiterste noorden blijft echter waarschijnlijk bewolkt. De middagtemperatuur loopt uiteen van 5°C op de Wadden tot 10°C in het midden en zuiden. De oostelijke wind wordt overal matig.

In de avond en nacht zijn er brede opklaringen en plaatselijk kan een mistbank ontstaan. Alleen in het noorden is er kans op dichte mist en laaghangende bewolking. De wind is oostelijk, zwak tot matig, en de minimumtemperatuur ligt rond 0°C.

Morgen is het vrij zonnig, enkel het noorden zou in de ochtend nog last kunnen hebben van mist en laaghangende bewolking. Het wordt zacht met maxima tussen 12 en 15°C. Als de bewolking in het noorden hardnekkig blijft, komt de temperatuur daar niet hoger dan ca. 6°C. De wind komt uit oost tot zuidoost en is zwak tot matig.

Vooruitzichten
Aanvankelijk rustig, zacht en overwegend droog weer met zonnige perioden en kans op mist in de nacht en vroege ochtend. Geleidelijke een overgang naar een iets koeler en wisselvalliger weerbeeld.

Vooruitzichten lange termijn
maandag 08 maart tot en met maandag 15 maart
Licht wisselvallig met temperaturen aanvankelijk iets onder, later rond normaal.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn