Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

23 maart 2021 door Jannes Wiersema

Perioden met zon.

Vandaag zijn er perioden met zon en blijft het droog, in de vroege ochtend is er vooral in het noorden en westen eerst plaatselijk mist en lage bewolking. De middagtemperaturen lopen uiteen van 9°C aan zee tot 13°C landinwaarts. De zuidwestenwind neemt toe naar matig.

Komende avond en nacht is het helder, alleen in het noordelijk kustgebied komen mogelijk nog enkele wolkenvelden voor. De minima lopen uiteen van 6°C aan de kust tot 1°C in het oosten. De zuidwestenwind is zwak, in de kustgebieden matig.

Morgen is het zonnig. In de middag ontstaan er enkele stapelwolken. Tegen het einde van de middag raakt het in het noordwesten bewolkt. In de avond valt in het noordwesten wat lichte regen. De maxima lopen uiteen van 11°C in het noordwestelijk kustgebied tot 15°C in het zuiden, bij een matige zuidwestenwind.

Vooruitzichten
Half tot zwaar bewolkt en vrijdag enige tijd regen. Vrij zacht. Zaterdag wisselend bewolkt met enkele buien en aan de koele kant. Daarna droog met zonnige perioden en oplopende temperaturen.

Vooruitzichten lange termijn
dinsdag 30 maart tot en met dinsdag 06 april
Eerst zacht en meestal droog met zonnige perioden. Begin april neemt de kans op temperaturen rond of beneden normaal toe naar ongeveer 50%. De kans op neerslag neemt toe naar 30%.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn