Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

13 mei 2022 door Jannes Wiersema

Veel bewolking,kans op een enkele buitje.

 

Vandaag is er veel bewolking met kans op een enkel buitje. Later op de dag ook wat zon daarbij wordt het ca 17 graden met een matige tot krachtige west tot zuidwestenwind 3 – 6 Bft.

In de avond en nacht klaart het flink op met minimum temperatuur van ca 9 graden. De Zuidwesten tot westenwind is matig tot zwak 3 – 2 Bft.

Zaterdag wordt een vrij zonnige dag met later ook stapelwolken en het blijft droog. Het wordt ca 21 graden met een meest zwakke tot matige naar west tot noordwest draaiende wind, in de avond wordt de wind oost en afnemend 4 – 1 Bft.

In de avond en nacht is het vrij helder met een minimum temperatuur van 8 graden met kans op mistbanken.

Zondag is er zon en stapelwolken en het blijft droog. Het wordt ca 22 graden en er staat een meest matige soms vrij krachtige oost tot noordoostelijke wind 3 – 5 Bft.

In de avond nog vrij helder en droog, in de nacht toenemend bewolking en later toenemende kans op een regen of onweersbui. De wind is zwak tot matig ut het oosten tot zuidoosten 2- 4 Bft

Maandag is er veel bewolking met in de ochtend enkele regen en onweersbuien,in de middag is de zon er ook geregeld bij en wordt het later droog. De middagtemperatuur is ca 22 tot 25 graden. En de wind is zuidwest matig 3 – 4 Bft.

Vooruitzichten:

Vanaf dinsdag droog met meer zon met stijgende temperatuur naar ca 25 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn