Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

19 mei 2022 door Jannes Wiersema

Wisselend bewolkt en enkele regen en onweersbuien.

Vandaag is er eerst veel bewolking met in de ochtend al kans op een eerste regen of onweersbui, later komt de zon ook af en toe tevoorschijn en wordt het met 24 tot 28 graden broeierig vochtig warm. Later in de middag komen vanuit het (zuid)westen een aantal stevige regen- en onweersbuien over de provincie met kans op hagel en zware windstoten.

In het begin van de avond trekken de buien de provincie uit en klaar het op. In de nacht is het vrij helder en daalt de temperatuur naar ca 12 graden en er is kans op (mist)banken.

Morgen begint de dag droog en zijn er zonnige perioden. Later een toenemende bewolking met in de middag mogelijk zware buien, vooralsnog een kleine kans op onweer. Met een zwakke tot matige wind uit het westen wordt het 20 tot 23 graden.

In de avond wegtrekkende buien en klaart het op. In de nacht opklaringen en droog met minimumtemperatuur van ca 11 graden. 

Zaterdag is er geregeld zon en kans op een bui. Er staat er een matige tot vrij krachtige westenwind. De middagtemperatuur bedraagt ca 18 graden.
Zondag is er regelmatig zon tussen de wolken door met temperaturen rond de 20 graden.

’s Avonds bewolking en opklaringen, droog. In de nacht opklaringen met een minimum temperatuur van ca 13 graden.

De vooruitzichten voor volgende week:

Meest droog, met af en toe de zon en middagtemperatuur van ca 20 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn