Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

24 mei 2022 door Jannes Wiersema

Vandaag wisselend bewolkt en kans op enkele buien, verder toenemende wind.

Vandaag is er een afwisseling van bewolking en wat zon met buien. Met middagtemperatuur van ca 16 graden is het een stuk kouder dan gisteren. De wind is matig tot krachtig, mogelijk langs de kust hard uit het zuidwesten- tot westen 3 – 7 Bft.

In de avond en nacht op de meeste plaatsen droog, met uitzondering van het kustgebied daar is een bui niet uitgesloten. De wind neemt wat af met een minimum temperatuur van ca 10 graden. 

Morgen is het wisselend bewolkt met wat zon, maar ook enkele buien. Het wordt ca 17 graden en er staat een matige tot krachtige westen- tot zuidwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond buien maar de nacht verloopt meest droog, met enkele opklaringen. Het wordt het ca 11 graden. De westenwind is matig tot vrij krachtig 4 – 5 Bft.

Donderdag blijft het meest droog met wat zon en later op de dag een toenemende bewolking. Met ca 16 graden is het een koele Hemelvaartsdag. De wind is west en matig tot vrij krachtig 4 – 6 Bft

In de avond en vanuit het noordwesten regen met een buiig karakter. De nacht verloopt overwegend droog.De minimum is ca 11 graden. De wind is west tot zuidwest en matig 3 – 4 Bft.

Vrijdag af en toe de zon en buien. Het wordt ca15 graden.De wind draait naar het noordwest en is matig tot hard langs de kust 4 – 7 Bft. 

De vooruitzichten:

 

Weekend wisselvallig met vooral op de zaterdag buien en de zondag verloopt overwegend droog. Het blijft vrij koel met ca 15 graden. Ook de nachten zijn met ca 8 graden ook vrij koel De noordwestenwind is matig tot krachtig langs de kust bij vlagen hard 4 – 7 Bft.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn