Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

01 juni 2022 door Jannes Wiersema

Eerst nog droog, later toenemende kans op (onweer)buien.

Vandaag is er veel bewolking met enkele buien, met kans op onweer, later in de middag droog met meer ruimte voor de zon. Het wordt ca15 graden en er staat een zwakke tot matige wind uit west tot noord 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht droog met opklaringen en een minimum temperatuur van ca 7 graden, met kans op mist. 

Morgen is er eerst veel ruimte voor de zon maar later op de  dag ontstaan er stapelwolken maar het blijft droog. Het wordt ca 19 graden en er staat een zwakke tot matige noordwest tot noordoostenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht droog en flinke opklaringen met kans op mistbanken met een minimum van ca 6 graden. De noordoostenwind is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Vrijdag is een vrij zonnige dag met middagtemperatuur van ca 20 graden. De oost tot noordoostenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft.

De avond en nacht droog met opklaringen en ca 9 graden. De noordoostenwind is matig 3 Bft.

Zaterdag is er geregeld zon en blijft het droog. De middagtemperatuur wordt ca 20 graden. De wind is noordoost en matig 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het droog en wisselend bewolkt en ca 9 graden als minimum temperatuur. De noordoostenwind is matig 3-4 Bft

Zondag, Eerste Pinksterdag, laat de zon zich regelmatig zien en is het in de ochtend droog, in de middag regen en of onweersbuien daarbij wordt het ca 21 tot 23 graden. De wind is noordoost en meest matig 3-4 Bft.

Maandag, Tweede Pinksterdag, wordt het met ca19 graden koeler dan op de zondag met meer bewolking en opnieuw enkele buien met kans op onweer. De noordoosten later zuidwestenwind is matig 3 – 4 Bft.    

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn