Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

24 juni 2022 door Jannes Wiersema

Eerst zon en bewolking later vanochtend een enkele bui mogelijk met onweer.

 

Vandaag beginnen we met opklaringen en zon, later kans op een enkele bui mogelijk met onweer. In de loop van de middag droger met opklaringen en zon. Het wordt ca 18 tot 21 graden, er een zwakke tot matige zuidwest tot zuidoostenwind 2 – 4 Bft.

In de avond trekken de buien de provincie uit, waarna het opklaart. In de nacht is het droog met opklaringen en kans op mist met een minimum temperatuur van ca16 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt met zon, verder ook kans op een enkele bui. Het wordt 18 tot 24 graden. Er staat een meest matige zuid tot zuidwestenwind 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht lossen de buien op en is het wisselend bewolkt en kans op mistbanken met een minimumtemperatuur van ca16 graden.

Zondag is er kans op een bui, maar de zon laat zich ook geregeld zien. Met een zwakke tot matige en soms vrij krachtige zuidwest tot later noordwestenwind 2 – 5 Bft wordt het ca 22 graden.

In de avond en nacht droog ,opklaringen en ca14 graden.

Maandag is er geregeld zon en blijft het overwegend droog. Het wordt 19 tot 22 graden.

In de avond en nacht bewolking maar droog met ca 13 graden.

Dinsdag blijft het op de meeste plaatsen droog. Er is geregeld zon en daarmee wordt het ca 20 tot 23 graden. Woensdag is er volop zon en droog met  zomerse waarden rond 27 graden.

Neerslag sinds afgelopen nacht:

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn