Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

25 juli 2022 door Jannes Wiersema

In de loop van de dag passeert er een koufront met bewolking en een bui.

 

Vandaag is er eerst nog ruimte voor wat zon, later vanochtend vanuit het westen verder toenemende bewolking met in de middag kans op een bui met  kans op onweer. Voor de buien uit wordt het nog ca 25 graden, na de buien volgt afkoeling naar ca 21 graden. Er staat een matige zuidwest tot westenwind 3 – 4 Bft.

In de avond opklaringen en bewolking met lokaal nog een bui. In de nacht is het bewolkt met wat regen, met een minimum temperatuur van ca 16 graden.

Morgen is het overwegend bewolkt, later ook wat zon en meest droog. Met een matige noordwestenwind is het  stuk koeler dan de voorgaande 2 dagen met een middagtemperatuur van ca de 18 graden.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen en het blijft droog. Minimum temperatuur daalt naar ca 12 graden.

Woensdag is er wederom veel bewolking maar ook af en toe de zon en blijft het droog. Met een middagtemperatuur van ca 20 graden is het aan de koele kant voor eind Juli. De noordwestenwind is meest matig 3- 4 Bft.

In de avond en nacht veel bewolking soms wat opklaringen en droog. De minimum temperatuur is ca 13 graden. De noordwestenwind is matig 3 Bft.

Donderdag komt de zon beter uit de verf maar ook dan is er nog wel bewolking, het blijft droog. Middagtemperatuur ca 19 graden. De wind is matig uit het noordoosten 3- 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en droog. Minimum temperatuur van ca 12 graden.

Vanaf vrijdag inclusief het weekend waarschijnlijk volop de zon en droog met ca 20 graden. De wind is op vrijdag noordoost en zaterdag west tot noordwest en matig 3 – 4 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn