Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

26 juli 2022 door Jannes Wiersema

Later op de dag wat zon en meest droog.

 

Het is vandaag wisselend bewolkt met vanuit het noordwesten wat opklaringen met soms wat zon, met lokaal een bui. Het wordt met ca 18 graden flink frisser dan de dag van gisteren. Er staat een matige tot krachtige noordwestenwind 4 – 6 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en droog. Minimum temperatuur is ca 13 graden.

Morgen is er veel bewolking maar de zon laat zich ook geregeld zien, het blijft op de meeste plaatsen droog. Het wordt ca 17 – 19 graden. Er staat een zwakke tot matige noordwesten- tot later noordenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht veel bewolking met soms wat opklaringen en het blijft droog. Met een minimum temperatuur van ca 12 graden. De wind is zuidwest later noordoost en zwak tot matig 2-3 Bft.

Donderdag is er naast bewolking ook regelmatig de zon en het wordt ca 20 graden. De wind is matig uit het noordoosten 3 Bft.

 

De avond en nacht is het droog met wolkenvelden en opklaringen. De minimum temperatuur daalt naar ca 14 graden. De wind is noordoost en matig 3 Bft.

Vrijdag komt er steeds meer ruimte voor de zon en warmt het op naar ca 20 graden. De noordoostenwind is matig 3-4 Bft.

Weekend:

 

Flinke zonnige perioden en droog met  zomerse temperaturen van ca 22 graden op zaterdag, zondag ca 25 graden. De wind is zwak tussen zuidwest en noordoost 2 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn