Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

29 juli 2022 door Jannes Wiersema

Wolkenvelden en vanuit het zuiden kans op wat regen.

 

Vandaag is er opnieuw veel bewolking, met kans een bui of wat regen vanuit het zuiden. Ook kan de zon geregeld tevoorschijn komen De temperatuur stijgt naar ca richting 20 – 23 graden. De noordoostenwind is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en kans op enkele mistbanken met een minimum van ca14 of 15 graden.

Morgen is er bewolking maar ook zonnige perioden en kans op enkele buien. Het wordt ca 21 – 25 graden en er staat een zwakke tot matige noordwest tot zuidwestenwind 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht vanuit het westen meer bewolking maar het blijft droog met een minimum temperatuur van ca  15 graden.

Zondag is het een wisselend bewolkte dag met soms wat zon, in de loop van de dag van het westen uit toenemende kans op buien. Met een zwakke tot matige zuidwest tot noordwestenwind 2 – 4 Bft. De middagtemperatuur stijgt naar ca het 24 graden.

In de avond veel bewolking en nog enkele buien, in de nacht droog en opklaringen en een minimum temperatuur van ca 16 graden.

Maandag is er geregeld de zon en kans op een bui, met een max temperatuur van ca 25 graden.

Volgende week:

Dinsdag en woensdag is er geregeld de zon en meest droog met middagtemperatuur van ca 25 graden met later een groter wordende kans op een regen of onweers bui. 

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn