Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

02 augustus 2022 door Jannes Wiersema

Eerst zon, later in de ochtend toenemende bewolking.

 

Vandaag zijn er eerst zonnige perioden en droog, later in de ochtend een toenemende bewolking met in de middag mogelijk een spatje lichte regen. Het wordt met ca 25 graden op veel plaatsten een zomerse dag. De wind uit zuidoost tot zuidwest is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en blijft het droog. De minimum temperatuur is ca 18 graden, verder is de kans op mistbanken en of mist.  

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en blijft het droog. Het wordt met ca 26 tot 29 graden weer zomers warm. Er staat een matige tot vrij krachtige zuidwestelijke wind 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht flinke opklaringen en droog, verder wordt het een zwoele nacht met minimum temperatuur van ca17 graden.

Donderdag is er eerst flink wat zon maar later op de dag komt er meer bewolking maar blijft het wel droog. Met een zwakke tot matige zuidwestenwind draait in de loop van de middag naar het naar noorden 2 – 4 Bft. De maxima temperatuur wordt eind van de ochtend of begin van de middag bereikt met ca 25 tot 29 graden.

In de avond en nacht is het meest bewolkt en vooralsnog lijkt het droog te kunnen blijven. De minimum temperatuur daalt naar ca16 graden.  De noordenwind is meest matig 3 -4 Bft

Vrijdag is het droog met flink wat zon en wordt het wat koeler met ca 20 graden. Er staat een matige tot vrij krachtige noordenwind 3 – 5 Bft.

Weekend:

 

Zaterdag is er geregeld de zon en droog met een middagtemperatuur van ca 20 graden. De noordwestenwind is matig 3-4 Bft

 

Zondag ook regelmatig zon en droog met ca 20 graden. Met een meest matige noordwestenwind 3 – 4Bft.

De verwachte neerslag de komende dagen:

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn