Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

04 augustus 2022 door Jannes Wiersema

Zomerweer in Groningen, met zon en bewolking

 

Vandaag zijn er eerst flinke zonnige perioden, later op de dag komt er meer bewolking. Het blijft zoals de kaarten aangegeven droog, maar een lokale bui langs de oostgrens met onweer is niet uitgesloten en er staat een zwakke tot matige zuidoost later noordwestenwind 2 – 4 Bft. Middagtemperatuur oplopend naar ca 27 – 30 graden.

 

In de avond en nacht is er meer bewolking, maar het blijft droog met een minimum temperatuur van ca 16 graden.

   
 

Morgen zijn er eerst wolkenvelden later opklaringen en meer zon en het blijft droog. Het wordt met ca 20 tot 22 graden flink koeler maar aangenaam zomerweer. Er staat een matige tot vrij krachtige noordwestenwind 3 – 5 Bft.

In de avond en nacht flinke opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 9 tot 11 graden.

Zaterdag is het droog met flinke zonnige perioden. Met een zwakke tot matige noordwestenwind 2 – 4 Bft wordt het maximaal ca 20 tot 22 graden.

 

In de  avond en nacht flinke opklaringen en blijft het droog met een minimum temperatuur van ca 9 tot 11 graden. 

Zondag zijn er zonnige perioden maar ook wat bewolking en blijft het droog. De wind is zwak tot matige uit het noordoosten 2 – 3 Bft. De middagtemperatuur stijgt naar ca 20 tot 22 graden.

 

In de avond en nacht opklaringen en wat bewolking en droog met een minimum temperatuur van ca10 graden.

 

Begin volgende week:

Maandag en dinsdag vrij zonnig en droog en wordt het op maandag maximaal 22 tot 24 graden en dinsdag wordt het weer warmer met zomerse temperaturen van ca 25 tot 27 graden. 

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn