Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

16 augustus 2022 door Jannes Wiersema

Komende dagen wisselvallig met morgen de grootste kans op regen.

 

 

Vandaag zijn er zonnige perioden en op veel plaatsen blijft het droog. Maximum temperatuur ca 28 – 30 graden. De wind komt uit het zuidwesten en neemt toe tot matig 3 – 4 Bft. 

 

In de avond en nacht opklaringen en bewolking en overwegend droog met een minimum temperatuur van ca 17 graden,met kans op mist. De noord tot noordoostenwind is zwak tot matig 2 – 3 Bft.

Woensdag is het half tot zwaar bewolkt en in de loop van de dag wordt het helemaal bewolkt met buiige regen, mogelijk ook een klap onweer. Voordat de buien er zijn wordt het met wat zon nog ca 25 graden. De wind is noordoost en matig 3 – 4 Bft.

 

In de avond trekt de regen naar het noorden weg met mogelijk nog wat opklaringen. In de nacht is het droog met opklaringen en minimum temperatuur van ca 18 graden.

 

Donderdag en vrijdag zijn er weer zonnige perioden en verlopen overwegend licht wisselvallig met kans op een enkele bui. De maximum temperatuur komen uit op ca 23 graden. De wind is matig uit het noordoosten tot het westen 3 – 4 Bft.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn