Saturday 20 July
Weerman Jannes Wiersema

21 augustus 2022 door Jannes Wiersema

Rustig zomerweer met zon en bewolking en op de meeste plaatsen droog.

 

Vandaag schijnt de zon met name in de ochtend  vollop,  vanmiddag ook ook aardig wat bewolking. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximum temperatuur komt uit op ca 22 graden. De wind komt uit het westen en is zwak tot matig 2 – 4 Bft. 

In de avond en nacht opklaringen en droog met weinig wind koelt het af naar ca 13 graden. De wind gaat van west naar het zuidoosten en is matig 3 Bft.

Morgen zijn er wolkenvelden en af en toe de zon en op de meeste plaatsen droog. De temperatuur stijgt naar ca 24 graden. De wind is matig uit het zuidoost tot zuidwesten 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht bewolking en opklaringen en het blijft droog met een minimum temperatuur van ca 17 graden. De wind is zwak uit het zuiden tot zuidwesten 2 Bft.

Woensdag zijn er flinke perioden met zon en op de meeste plaatsen blijft het droog. De maximum temperatuur loopt op naar ca 26 graden. De wind is zuid tot zuidwest en meest zwak tot matig 2 – 4 Bft.

In de avond en nacht opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 17 graden. De wind is zwakt uit het noordoosten 2 Bft.

Donderdag en vrijdag weinig veranderingen ,het blijft op de meeste plaatsen droog met middagtemperaturen van ca 25 -31graden. De wind is zwak uit het noorden tot zuidoosten 2 – 3 Bft.

Voorlopig blijven de regenkansen ook in het weekend klein.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn