Friday 29 September
Weerman Jannes Wiersema

25 augustus 2022 door Jannes Wiersema

Na vandaag een overgang naar koeler maar overwegend droog, met een toenemende wind.

 

Vandaag zijn er eerst flinke zonnige perioden, later op de dag stapelwolken maar het blijft droog. Het word ca 30 graden. De wind is zwak tot matig mogelijk bij vlagen vrij krachtig en komt uit het zuidoosten tot oosten 2 – 5 Bft.  

In de avond en nacht is er bewolking en opklaringen en droog met een minimum temperatuur van ca 19 graden is het een zwoele nacht. De wind is meest oost tot zuidoost, in de nacht draaiend naar het zuidwesten en is zwak tot matig 2 – 3 Bft

Morgen is er veel bewolking met  enkele regen of onweersbuien, de zon is ook af en toe te zien. Het wordt met ca 23 – 26 graden een vochtig broeierige dag. De wind draait van zuidwest naar noordwest tot noord en is zwak tot matig 2 – 3 Bft

De avond en nacht verloopt met een wisselende bewolking met een kleine kans op een bui mogelijk met onweer. Met een minimum temperatuur van ca 18 graden.

Weekend:

Zaterdag is het een afwisseling van zon en stapelwolken mogelijk lokaal een bui(tje). De wind komt uit het noorden die is matig tot vrij krachtig 3-5 Bft, waardoor minder warme lucht wordt aangevoerd met maximum temperatuur van ca 22 graden.

Zondag verandert er weinig met af en toe de zon maar ook bewolking en overwegend droog. Met een matige tot vrij krachtige noordelijke wind 4 – 5 Bft wordt het ca 22 graden.

Vooruitzichten begin volgende week:

Weinig verandering in het huidige weerbeeld er is geregeld de zon en overwegend droog en met een noordelijke stroming word het in de middag ca 22 graden.

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn