Friday 12 July
Weerman Jannes Wiersema

02 september 2022 door Jannes Wiersema

Komende dagen meer bewolking maar nog meest droog.

 

Vandaag zijn er zonnige perioden met geregeld wolken maar blijft het droog. De temperatuur stijgt naar ca 23 graden. De oostelijke tot zuidoostelijke wind is meest matig 3 – 4 Bft.

In de avond en nacht zijn er sluierbewolking en opklaringen met een minimum temperatuur van ca 16 graden. De wind is meest oost tot zuidoost en matig 3 Bft.

Het weekend:

Morgen zien we sluierbewolking maar de zon blijft redelijk prominent en het blijft droog. Er staat een meest matige tot vrij krachtige oost tot zuidoosten wind 4 – 5 Bft met een maximum temperatuur van ca 25 graden.

De avond en nacht bewolking en opklaringen en het blijft droog. De oostenwind is meest matig 3 Bft. De minimum temperatuur daalt naar ca 15 graden.

Zondag verloopt droog met zon maar ook redelijk wat bewolking door opdringende storingen vanuit het zuiden. met middagtemperatuur van ca 26 graden. De oost tot zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig 3 – 5 Bft. Maximum temperatuur is ca 21 – 25 graden.

Begin volgende week op maandag kans op een lokale bui mogelijk met onweer, verder wordt het broeierig warm met temperatuur oplopend naar ca 25 -27 graden. De wind komt dan uit verschillende richtingen en is meest en is zwak tot matig 2 – 3 Bft. Vanaf Dinsdag toenemende stijgende kans op een enkele regen en onweersbui met een temperatuur van ca 23 – 25 graden.

De verwachte neerslag tot as woensdag:

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn