Tuesday 23 July
Weerman Jannes Wiersema

04 september 2022 door Jannes Wiersema

Zon  en bewolking, droog.

 

Vandaag is er zon maar ook geregeld wat bewolking maar blijft het droog. De temperatuur stijgt naar ca 27 graden. De  zuidoostelijke wind is meest matig tot bij vlagen mogelijk eerst nog vrij krachtig, later afnemend 4 – 5 Bft.

 

In de avond en nacht is er sluierbewolking met een minimum temperatuur van ca 16 graden. De wind is meest zuidoost en zwak tot matig 2 – 3 Bft.

 

Morgen wordt het vochtig broeierig warm met bewolking maar de zon laat zich ook geregeld zien en het blijft droog. Er staat een meest zwakke tot matige tot zuidoosten wind 2 – 3 Bft met een maximum temperatuur van ca 28 graden.

 

De avond en nacht is er veel bewolking mar ook soms nog wat opklaringen en het blijft droog. De Zuidoostenwind is meest zwak tot matig 2 – 3 Bft. De minimum temperatuur daalt naar ca 15 graden.

 

Dinsdag is er veel bewolking ,soms wat zon en toenemende kans op regen en onweersbuien. Middagtemperatuur van ca 25 graden. De zuidoostenwind is zwak tot matig 2 – 3 Bft.

 

Woensdag is er opnieuw veel bewolking met af en toe wat zon, verder zijn er enkele regen en onweersbuien actief. Omdat ze traag trekken kan er plaatselijk flink wat vallen en op andere plaatsen vrijwel niets. De wind is zuidoost en zwak tot matig 2 – 3 Bft. Middagtemperatuur ca 24 graden.

De dagen daarna koeler met middagtemperatuur onder de 20 graden met aanhoudend wisselvalig

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn