Wednesday 24 July
Weerman Jannes Wiersema

17 september 2022 door Jannes Wiersema

Wisselvallige weekend met veel wind.

 

Vandaag is af en toe de zon te zien, maar ook buien met kans op buien daarbij is hagel en ook onweer mogelijk met kans op zware windstoten tot rond 85 kilometer per uur. Het wordt ca15 graden. Er staat om de buien om een vrij krachtige tot harde noordwestenwind 5 – 7 Bft. 

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met buien. De noordwestenwind is zeker bij buien  nog met zware windstoten. Minimum temperatuur ca 12 graden.

Morgen beginnen we met buien mogelijk nog met hagel en onweer en windstoten tot rond 85 kilometer per uur, in de middag vanuit het noorden opklaringen en dan komt er ook  ruimte voor de zon. Met een matige tot harde noordwestenwind wordt het ca 14 graden.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt met een paar buien, en een minimum temperatuur van ca 10 graden als minimum. De wind neemt geleidelijk in kracht af.

 

Vooruitzichten begin volgende week:

Maandag is het wisselend bewolkt met een paar buien. Het wordt ca16 graden en er staat een matige tot vrij krachtige noordwestelijke wind 4- 5 Bft.

In de avond en nacht is het wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog. Minimum temperatuur ca 9 graden.  

Dinsdag is er af en toe de zon en blijft het op de meeste plaatsen droog en wordt het ca 16 of 17 graden. De noorden- tot noordwestenwind is zwak tot matig 2 – 4 Bft.

Woensdag en donderdag is er regelmatig zon en blijft het zo goed als droog met ca17 graden.

Loading

Vooruitzichten

Vooruitzichten lange termijn